EN

Почетна / Вести & Настани / настани

категории

Најнови Настани

БИХУИ во MITEX 2019 година

Време:-2020 01 07- Посети:

БИХУИ имаше успешно шоу во Москва, Русија од 5 до 8 ноември 2019 година.

Нашиот голем опсег на алатки со формат беше толку убав што привлече многу посетители и купувачи.

Претходна страница: Ништо

Следната страница: Ништо

Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи