EN

Почетна / Вести & Настани

категории

Најнови Настани

БАУ 2021 година

Време:-2020 08 10- Посети:
Изложба на градежни материјали во Минхен БАУ 2021 година

БИХУИ е благодарен што ве поканува да ја посетите нашата штанд на BAU 2021.


Дојди и придружи се на БИХУИ од 11 - 16 јануари 2021 година за фантастична врска! 

 

Претходна страница: БИГ 5 Дубаи 2021 година

Следната страница: Ништо

Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи