EN

Почетна / Производи / Алатки за плочки со голем формат

  • /img/tile-gap-regulator.jpg

ПРЕМИУМ регулатор на јазните плочки

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
  • Опис

Дизајниран за прилагодување на јазот на плочките во хоризонтот од 0.5 mm до 40 mm
Две копчиња за прилагодување на нивото на плочката
Со 2 парчиња 6 инчи вакуумска чаша за вшмукување
Челична издржлива структура
Идеално за големи порцелански или камени плочки и стакло

Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи