EN

Почетна / Производи / Систем за израмнување плочки

  • /img/plastic-roto-wedge-spacer.jpg
  • Пластичен клима со вселенска топка
  • Пластичен клима со вселенска топка
  • Пластичен клима со вселенска топка
  • Пластичен клима со вселенска топка

Пластичен клима со вселенска топка

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
  • Опис
  • 50 парчиња по торба за повторно затворање
  • 1-13.3мм прилагодлив
  • Еднократно
  • Идеално за wallидни плочки
Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи