EN

Почетна / Производи / Рачни алатки и додатоци

  • /img/tile-lifter.jpg
  • Плочка лифт

Плочка лифт

големина
Потребна е големина!
Боја
Потребна боја!
  • Опис
  • Дизајниран за поддршка на theидните плочки на потребната висина и ниво
  • Максимален капацитет на лежиште: 105kg
  • Прилагодлива висина: 1-25 см
Придружи се на нашиот список за испраќање

Доколку сакате да добиете ажурирања и најнови вести за лансирањето на нашите производи