EN

Ballina / Produkte / Mjetet e prerjes dhe përzierjes

 • /img/turbo-tile-dry-drill.jpg
 • Pllaka e thatë e pllakave Turbo
 • Pllaka e thatë e pllakave Turbo
 • Pllaka e thatë e pllakave Turbo
 • Pllaka e thatë e pllakave Turbo

Pllaka e thatë e pllakave Turbo

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
 • Përshkrim
 • Për të filluar shpimin vendosni bit në një kënd 45 °
 • Pasi të ketë filluar vrima, kthejeni Stërvitjen në 90 °
 • Vazhdoni shpimin, por lëvizni në një lëvizje rrethore
 • Maja diamanti me prerje të shpejtë, më pak patate të skuqura
 • RPM i sugjeruar 11000
 • I përshtatshëm për shpimin e porcelanit, mermerit dhe granitit
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë