EN

Fillimi / Produkte / Mjetet e prerjes dhe përzierjes

  • /img/drill_chuck_adaptor.jpg

Përshtatës për stërvitje

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

 

Për shndërrimin e fijes M14 në lidhje gjashtëkëndësh për makinerinë e shpimit

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë