EN

Ballina / Produkte / Mjetet e prerjes dhe përzierjes

 • /img/5-variable-speed-angle-grinder.jpg
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "
 • Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "

Mulli këndor me shpejtësi të ndryshueshme 5 "

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
 • Përshkrim
 • Grindësi i këndit me shpejtësi të ndryshueshme me dorezën TPR.
 • Me fillim të butë me shpejtësi konstante.
 • I veçuar me funksion lustrues, shpues dhe bluarës.
 • Cilësi profesionale për tregti.

Specifikimet si më poshtë:

 • Tensioni: 230 V AC
 • Fuqia: 1200 W
 • Shpejtësia e rrotullimit: 3000-11000rpm
 • Pesha: 2.1 kg
 • Fuqia e garantuar e zërit: 102 dB (A)
 • Dridhjet, maksimumi: 6.3 m / s²
 • Klasa e izolimit: Klasa II
 • Klasa e mbylljes: IP20
 • Fuqia e zërit e garantuar LWA: 95 dB (A)
 • Presioni i tingullit i matur LPA: 84 dB (A)
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë