EN

Fillimi / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

  • /upfile/2020/01/17/20200117182356_630.jpg
  • Sistemi i Transportuesit Klasik
  • Sistemi i Transportuesit Klasik
  • Sistemi i Transportuesit Klasik
  • Sistemi i Transportuesit Klasik

Sistemi i Transportuesit Klasik

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  • I përshtatshëm për të mbajtur madhësinë e pllakave deri në 3.2x1.6M
  • Ngarkesa maksimale 130 kg (286 lbs)
  • Të lehta dhe të lehta për tu transportuar pllaka me format të madh falë shiritit të rregullueshëm të zgjatimit në mënyrë që të përshtateni me madhësitë e pllakave për t'i trajtuar ato
  • Përdorni me shirita kryq (10 gota thithëse gjithsej) dhe përdorni pa traversa (8 gota thithëse gjithsej)
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë