EN

Fillimi / Produkte / Mjetet e prerjes dhe përzierjes

 • /img/drill-guide-master.jpg
 • Master udhëzues stërvitje
 • Master udhëzues stërvitje
 • Master udhëzues stërvitje
 • Master udhëzues stërvitje

Master udhëzues stërvitje

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
 • Përshkrim

 

 • Udhëzues i shpimit me vrimë të rregullueshme me bazë gome thithëse 125 mm
 • Vrima e integruar e ujit ngjitet në sistemin e ftohjes për shpime të lagura
 • Projektimi për shpimin e vrimës së sharrës nga 4 mm në 115 mm
 • Madhësia e vrimës fikse në 4,5,6,7,8,10,12,20,35 mm
 • Pllakë çeliku e rregullueshme me gjatësi maksimale të hapjes 80mm
 • Për stërvitjet 81 mm deri 115 mm, vendosni stërvitjet në fund të udhëzuesit
 • Liroj vidën, gota thithëse mund të përdoret individualisht me maksimum. kapaciteti prej 35Kg
 • Gota thithëse e përshtatshme për pllaka, qelq, mermer, granit, etj.
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë