EN

Fillimi / Lajme & Ngjarje / Ngjarje

Kategoritë

Ngjarjet e fundit

BIHUI në MITEX 2019

Time: 2020-01-07 Klikime:

BIHUI pati një shfaqje të suksesshme në Moskë, Rusi nga 5 deri në 8 nëntor 2019.

Gama jonë e madhe e mjeteve me format ishte aq e bukur sa tërhoqi shumë vizitorë dhe blerës.

Faqja e mëparshme: Asnjë

Faqja tjetër: Asnjë

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë