EN

Fillimi / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

 • /img/manual-cutting-system-83.jpg
 • Sistemi i prerjes manuale
 • Sistemi i prerjes manuale
 • Sistemi i prerjes manuale
 • Sistemi i prerjes manuale
 • Sistemi i prerjes manuale

Sistemi i prerjes manuale

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
  Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  Sistemi manual i prerjes për pllakën me format të madh
  • I përshtatshëm për prerjen e madhësisë së pllakave deri në 3.2M.
  • Thellësia e prerjes 6-8 mm

  Komplet duke përfshirë:

  • 3 x shina në madhësi 1.4M ose 0.8M për madhësi të ndryshme të pllakave
  • 1 x Koka prerëse me rrota karbide të montuara
  • 1 x Rrota rezervë në kuti
  • 3 x alumini për fiksimin e filxhanit
  • Kapës 2 x F për fiksimin e hekurudhës
  • 1 x kapës i thyerjes
  • 1 x thithje thithjeje
  • Paketuar në kuti plastike dhe çanta mjeti për ruajtje

  Binarët e pajtueshëm me sistemin e prerjes manuale. Dy sistem, Një hekurudhor.

  Bashkohuni me listën tonë të postës

  Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë