EN

Fillimi / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

  • /img/working-bench-21.jpg
  • Pankina e punës
  • Pankina e punës
  • Pankina e punës
  • Pankina e punës
  • Pankina e punës

Pankina e punës

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

Një peshë e lehtë, e fortë dhe e qëndrueshme e punës për rile me format të madh, duke bërë të mundur prerjen / shpimin pa rrezik për të dëmtuar sipërfaqen e punës.

Montohen lehtësisht për transport dhe ruajtje dhe mund të montohen së bashku me tabela shtesë për sipërfaqe pune të rritura.

 

Lartësia: 800mm

Gjerësia: 1400mm

Length: 1800mm

Max. Ngarkesa: 200 kg (441 lbs)

I përshtatshëm për madhësinë e pllakave deri në 3.6 x 1.4M pas 2 tavolinave të bashkuara së bashku

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë