EN

Fillimi / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

  • /upfile/2020/01/13/20200113172508_850.jpg

Rregullatori BAZIC i Hapësirës së Pllakave

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

Për pozicionimin dhe rregullimin e hollësishëm të materialeve me format të madh dhe më të rëndë me një sipërfaqe të lëmuar, të tilla si guri, graniti, metali dhe qelqi.

  • 6 gota thithëse mund të ngrenë 150 Kg
  • Hapësira midis 170 - 225 mm
  • Gjerësia: 250mm
  • Length: 655mm
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë