EN

Fillimi / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

  • /img/tile-gap-regulator.jpg

Rregullatori i hendekut të pllakave PREMIUM

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

Projektuar për rregullimin e hendekut të pllakave në horizont nga 0.5 mm në 40 mm
Dy butona për rregullimin e nivelit të pllakave
Me 2 copë gotë thithëse vakumi 6 inç
Strukturë e qëndrueshme prej çeliku
Ideale për pllaka prej porcelani ose guri të madh dhe qelqi

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë