EN

Ballina / Produkte / Mjete për pllaka me format të madh

  • /img/8- vakum-thithje-kupe-per-te gjitha-siperfaqet.jpg
  • Kupë thithëse 8 "për sipërfaqe të ashpra
  • Kupë thithëse 8 "për sipërfaqe të ashpra
  • Kupë thithëse 8 "për sipërfaqe të ashpra

Kupë thithëse 8 "për sipërfaqe të ashpra

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

Kapaciteti ngritës 110Kg

Dorezë plastike anti-shqip 

Veprimi i pompës dhe leva e lëshimit të shpejtë

Ideale për pllaka prej porcelani ose guri të madh dhe qelqi

Designd posaçërisht për sipërfaqet e strukturës

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë