EN

Fillimi / Produkte / Sistemi i nivelimit të pllakave

  • /img/tile_wedge.jpg

Pykë me pllaka

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  • 250 copë për qese zip
  • Lejo hendekun 0.5-5 mm
  • Ideale për pllaka muri dhe dysheme 
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë