EN

Fillimi / Produkte / Sistemi i nivelimit të pllakave

  • /img/baselevel-tile-level-spacer.jpg
  • Baza e Nivelit të Pllakave BAZEL
  • Baza e Nivelit të Pllakave BAZEL
  • Baza e Nivelit të Pllakave BAZEL

Baza e Nivelit të Pllakave BAZEL

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  • Spacer i nivelit te polipropilenit. 
  • Përdoret së bashku me pykën e nivelit të pllakave për të siguruar mosmbushje. 
  • Për pllaka dyshemeje dhe mure me trashësi midis 2-12 mm. 
  • Madhësia në dispozicion në 1 mm, 1.5 mm, 3mm.
  • Eliminon gungëzimin në pllaka të pabarabarta.


 

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë