EN

Fillimi / Produkte / Sistemi i nivelimit të pllakave

 • /img/tile-leveling-wedge.jpg
 • Pykë Niveli i Pllakave BAZEL
 • Pykë Niveli i Pllakave BAZEL
 • Pykë Niveli i Pllakave BAZEL

Pykë Niveli i Pllakave BAZEL

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
 • Përshkrim
 • Pykë leveling polipropileni. 
 • Vendosur përmes hapësirës së nivelit dhe të shtrënguar me pincën e nivelimit derisa pllakat të nivelohen me njëra tjetrën. 
 • Të qëndrueshme dhe të ripërdorshme.
 • Eliminon gungëzimin në pllaka të pabarabarta.
 • Përdoret për pllakë 2-15 mm.
 • Ideale për mure dhe dysheme.
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë