EN

Fillimi / Produkte / Mjetet e prerjes dhe përzierjes

  • /upfile/2020/01/14/20200114145956_674.jpg

Tavolinë për përzierjen e bojrave

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim

Boshti gjashtëkëndor

80 x 8 x 400mm

Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë