EN

Fillimi / Produkte / Mistri & noton

 • /img/switchable-notched-trowel-set.jpg
 • Komplet i mistershëm i ndërprerë i ndërprerë
 • Komplet i mistershëm i ndërprerë i ndërprerë
 • Komplet i mistershëm i ndërprerë i ndërprerë
 • Komplet i mistershëm i ndërprerë i ndërprerë

Komplet i mistershëm i ndërprerë i ndërprerë

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
 • Përshkrim
 • Një briskë me gjashtë dorezë
 • Doreza e butë e këmbyeshme mund të kalohet midis teheve të mistrisë
 • Secila bashkon dhe kalon midis blades dhe modelit të kursimit të hapësirës
 • Sistemi i kullimit të kutisë së ruajtjes
 • Tehe çeliku inox 280x115mm
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë