EN

Fillimi / Produkte / Vegla dhe aksesorë dore

  • /img/tile-lifter.jpg
  • Lifter tjegull

Lifter tjegull

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  • Projektuar për të mbështetur pllakat e murit në lartësinë dhe nivelin e kërkuar
  • Kapaciteti maksimal i mbajtjes: 105kg
  • Lartësia e rregullueshme: 1-25cm
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë