EN

Ballina / Produkte / Vegla dhe aksesorë dore

  • /img/tile_marker_3pcs-64.jpg

Marka e pllakave 3 copë

Masat
Madhësia e kërkuar!
Ngjyra
Kërkohet ngjyra!
  • Përshkrim
  • E zezë, e bardhë dhe e kuqe
  • Gjatësia 180mm
  • Veprim me lëvozhgë të lehtë me kordon pambuku
  • Bërë nga dylli, mund të mprehet lehtë
  • Fshij lehtë pas përdorimit
  • Gjatësia në 180 mm për përdorim të gjatë
  • Për shënjimin në shumëllojshmëri sipërfaqesh për prerje dhe shpime
Bashkohuni me listën tonë të postës

Nëse dëshironi të merrni azhurnime dhe lajmet më të fundit të lëshimit të produktit tonë